coffeeshop
Xpresso

Nieuws

Gratis parkeren!

Bij Coffeeshop Xpresso is parkeren sinds 1 juli 2016 gratis! De gemeente Zwijndrecht heeft gratis parkeren ingevoerd bij winkelcentrum Walburg, en dus ook bij Coffeeshop Xpresso. Dit is goed voor de winkeliers en hun klanten, maar natuurlijk ook voor onze klanten.

Klanten kunnen nu bij Xpresso relaxen zonder iedere keer naar de parkeermeter te rennen. Bij Xpresso is een groot parkeerterrein, een parkeergarage en drie parkeerplekken voor kort parkeren. De parkeerplekken voor kort parkeren zijn alleen voor klanten die komen afhalen. Klanten die gezellig komen relaxen, kunnen hun auto kwijt op het grote parkeerterrein of in de parkeergarage. Let er wel op dat de parkeergarage om 18:00 uur sluit en auto’s er dan niet meer uit kunnen!

Bij Coffeeshop Xpresso zorgen we er samen voor dat er geen overlast is rondom de shop. Dat doen we door geen rommel op straat en op de parkeerplaatsen te gooien, niet met auto’s en brommers te scheuren, geen harde muziek op te zetten en niet rond te hangen op de parkeerplaats.