coffeeshop
Xpresso

Nieuws

Wetenschap ontmoet praktijk: medicinale cannabis anno 2018

Coffeeshop Xpresso verkoopt cannabisproducten die u kunt gebruiken voor medicinale doeleinden. De medewerkers geven patiënten daarover informatie. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en inzichten op het gebied van cannabis zijn de medewerkers van Xpresso regelmatig te vinden bij relevante bijeenkomsten.

Lees verder

Xpresso neemt deel aan seminar natuurproducten

De wereld van de natuurproducten ontwikkelt zich razendsnel. Om op de hoogte te blijven hebben medewerkers van Xpresso op 5 juni deelgenomen aan een seminar hierover.

Lees verder

Nieuwe trendy Chai latte bij Xpresso

Sinds kort schenken we een nieuwe trendy thee, de Chai Latte. Chai is een Indiaans kruidenmengsel dat in combinatie met melk en koffie zorgt voor een geweldige smaaksensatie. Onze klanten zijn bijzonder positief over de nieuwe koffievariant.

Lees verder

Nederwiet

Een groeiend aantal schapenkoppen
komt in Zwijndrecht coffee-shoppen.
Voor espresso komen ze niet,
maar wél voor zakjes nederwiet!
Even later gaan ze terug
(over die ambetante brug)
met hun zak vol henneptoppen.

Lees verder

CBD-olie bij Xpresso

Coffeeshop Xpresso krijgt veel vragen over CBD-olie (cannabinoïdenolie) en startte 2017 met de verkoop ervan aan klanten die om medische redenen cannabis gebruiken. Daarom volgden de barmedewerkers eind november 2017 een verdiepende workshop over CBD-olie.

Lees verder

Aangepaste tijden voor de feestdagen

Voor je het weet  zitten we allemaal alweer aan ons kerstdiner. Daarom maken wij vast onze openingstijden bekend.

Lees verder

Cannabis en verkeer

Sinds 1 juli 2017 gelden nieuwe limieten voor het gebruik van drugs in het verkeer, ook voor cannabis. De politie controleert de nieuwe limieten met een speekseltest en een bloedtest. Wat betekenen de nieuwe regels voor de cannabisconsument en de medicinale gebruiker?

Lees verder

Mediwiet niet in het basispakket

Recente wetenschappelijke publicaties geven geen aanleiding tot een herbeoordeling van medicinale cannabis. Vergoeding uit het basispakket blijft hierdoor niet mogelijk.

Lees verder

Illegale wietkwekerijen aanpakken

Alle gemeenten in het werkgebied van de Politie Eenheid Rotterdam gaan op dezelfde manier illegale wietkwekerijen aanpakken. In mei 2018 moet alles daarvoor geregeld zijn.

Lees verder

Zwijndrecht klaar om wiet te kweken.

Breda, Alphen aan de Rijn, Amsterdam, Zwijndrecht: tientallen gemeenten staan aan de poort van het kabinet te rammelen om zelf wiet te gaan kweken. Rutte III wil een aantal gemeenten op proef cannabis laten kweken.

Lees verder

CBD Olie

Dilemma verdiept zich in CBD. Steeds vaker krijgt Stichting Het Dilemma vragen over de toepassing van cannabidiol (CBD) bij medische klachten.

Lees verder